Forside – UMAME – Voksen

umame® er lækkert tøj, sko og accessories til kvinder og mænd str. XS - XL

UDSALG VOKSEN
Gør et udsalgskup her
Køb til kvinde - køb til mand


 

JAKKER TIL MÆND & KVINDER
Vinterjakker, overgangsjakker, veste
Køb til kvinde - køb til mand


 

BUKSER TIL MÆND & KVINDER
Denim, sweat, chino, cargo
Køb til kvinde - køb til mand


 

SWEATSHIRTS TIL MÆND & KVINDER
Hoodies, crewneck og zip
Køb til kvinde - køb til mand


 

Modetøj til kvinder og mænd str. XS - XL

Umame.dk er en dansk online webshop med modetøj i det unge look, sko og accessories til kvinder og mænd. Her finder du mode fra store danske og internationale kvalitetsmærker som Lacoste, Levis, Champion, Kappa, UGG, H2O, Only, Guess, DKNY, Jacqueline de Yong, Jack & Jones, Hummel, Petrol, Joha, Johansen, Rosemunde, Puma, Björn Borg, Pieces, Kawasaki og Fila.

Hos umame.dk vil du finde de nyeste trends og tendenser indenfor modetøj fra kvalitetsbrands til kvinder og mænd. Vi udvælger det allerbedste tøj fra de forskellige kollektioner, så du kan finde tøj, sko og accessories til enhver lejlighed. Når du handler på umame.dk ved du, at du får tøj med høj kvalitet, der er moderigtigt og lækkert. Vi forhandler ungt modetøj fra størrelse XS - XL.

Bliv inspireret af trends og styles

Umame.dk har et lækkert udvalg af modetøj fra de store mærker. Hvad enten det skal være festtøj, klassisk, feminint, glamourøst, casual, funktionelt, trendy, street eller sporty. Vi tilbyder et stort udvalg af modetøj til både mænd og kvinder af toppe, t-shirts, trøjer, skjorter, bluser, bukser, jeans, undertøj, overtøj og meget mere.

Nyheder til kvinder og mænd

Vi holder hele tiden øje med de nyeste trends indenfor modetøj, for at du skal få den bedste oplevelse på umame.dk. Vi sørger for at have det flotteste tøj hjemme fra de nyeste kollektioner så du nemt kan finde dine favoritter. Hos umame.dk findes der noget for enhver smag. Vi får nyheder på shoppen hver eneste uge.

Accessories og sko

Er du på udkig efter tilbehør til kvinder og mænd, så finder du det på umame.dk. Der er også et lækkert udvalg af sko og sneakers. Accessories er en vigtig del af mange mænd og kvinders garderobe. Derfor tilbyder umame.dk også altid et stort udvalg af strømper, støvler, sneakers, smykker, halstørklæder, huer og meget mere. Du vil altid finde de nyeste styles på umame.dk. Vi forhandler primært sko og sneakers fra str. 37 - 45.

Udsalg på tøj til kvinder og mænd

På umame.dk finder du altid et kæmpe udvalg af lækkert tøj som er nedsat til vanvittige priser. Det er tøj fra tidligere kollektioner som er nedsat, da vi hele tiden får nye varer på shoppen. Derfor kan du altid gøre et virkelig godt tøj kup på både tøj, sneakers og accessories.

Online shopping skal være nemt, effektivt og hurtigt

For at du skal få en yderst positiv oplevelse på umame.dk, sørger vi for at din shopping hos os bliver nem, effektiv og hurtig. Vi tilbyder dig rigtig god service med hurtig levering og hurtig behandling af returnerede varer samt reklamationer. Hvis du har spørgsmål eller brug for råd eller vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon, som du finder under "Kontakt kundeservice".

For at følge med i de nyeste trends, tendenser og nyheder indenfor modetøj til kvinder og mænd kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du jævnligt vil modtage en mail fra os. I nyhedsmailen får du også information om vores gode kampagner og spændende tilbud. Du tilmelder dig under "Følg os". Ligeledes kan du møde os på Facebook og Instagram for at få inspiration og info om, hvad der sker på umame.dk.

På umame.dk kan du shoppe tøj til hele familien: børn 4-12 år, teens 12-18 år, voksen XS - XL. Er du på udkig efter børnetøj fra størrelse 4 - 12 år, så kan du finde det lige her: Børnetøj. Søger du modetøj til teen, tween og teenager, så kan du shoppe et kæmpe udvalg fra de fedeste brands lige her: teens tøj. Her finder du tøj fra størrelse 10 år - XL voksen.