CAT

CAT
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Cat – sneakers til unge

Cat footwear er kendt for at producere sneakers, støvler og fodtøj til unge og voksne. De henter deres inspiration fra byggeriet, landbruget og minedrift. Og det kan nemt ses på fodtøjet.

Sneakers fra Cat indebærer nemlig en kraftig sål, der giver et råt look sammen med det tykke snørebånd øverst på skoen. Desuden er det med høj mønster under sålen, der gør den skridsikker.

Cat er kendt for god støtte og komfort i deres støvler og sko. Formålet er nemlig at kunne lave arbejdsrelateret sko i fede stilarter til mænd, kvinder, drenge og piger. Som et work-brand er deres sneakers lavet sådan, at de er nemme at vedligeholde. Skoens overfalde er beskyttet og nem at rengøre og gøre fine igen.

Det gør, at de er velegnet til hverdags brug, til fritidsinteresser, gå en tur eller til et skolearrangement.

Det rå-look er meget populært blandt teenage piger fra 10år-18år. Derfor er Cat’s sneakers et perfekt match. Vi har størrelserne 37-40. Deres sneakers er meget normale i størrelsen.

Vores kollektion er valgt med omhu og er prioriteret efter sæsonens trend. Derfor vil der være få, men de helt rigtige udvalgte styles til pigerne.

Er du på jagt efter sneakers fra Cat footwear eller noget der ligner kan du finde hele vores udvalg til teenagere og voksne på umame.dk