Helly Hansen

Helly Hansen

Viser et enkelt resultat

  • VossHelly Hansen regnjakke PU, sort, Vo... Tilbud Original price was: 600,00 kr..Current price is: 180,00 kr.. Vælg muligheder
    Læg i kurv

Viser et enkelt resultat

Helly Hansen – tøj til teens og voksne

Helly Hansen er kendetegnet ved funktionalitet, bekvemmelighed, komfort og noget af den bedste teknologi i et stilrent design. Alt sammen er faktorer, som er vigtige til teens og tweens. Alle Helly Hansens produkter er af samme høje, slidstærke og komfortable kvalitet.

Har du brug for et godt sæt regntøj, hvor kvalitet, funktionalitet og holdbarhed er vigtig, så er Helly Hansens regntøj en rigtig god mulighed. Samtidig bliver der ikke gået på kompromis med designet, hvilket er et kæmpe plus. Så hvis du søger funktionalitet, gode designs og kvalitet, så er dette brand noget for dig.

Dry funktionen i deres skiundertøj er også utroligt populære. Det holder dig varm og tør i enhver situation. Dette sæt kan både bruges til skituren, diverse outdoor aktiviteter, træning og meget mere.

På umame.dk finder du lige nu gode tilbud på Helly Hansen produkter. Både under teen- og voksenkategorien, kan du finde det store udsalg på deres produkter. Så du kan blive klar til det danske blæse og regnvejr. Spar op til 60% på regnjakker, regnbukser, skiundertøj med dry funktion og lækkert tilbehør.

Vi har Helly Hansen til piger og drenge i alderen 10 år til 18 år samt voksen XS – XL, så alle kan være med. Find alt det bedste fra brandet her på umame.dk.