Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Karl Lagerfeld – sko til teens og voksne

Her hos umame.dk finder du det high end fashion brand Karl Lagerfeld, som er etableret af den tyske modeskaber og ejer af samme navn.

Han har bl.a. været chef for Chanel og Chloé, hvilket giver et bredt kendskab til high-end trends. Derudover er hans tidligere stillinger med til at give brandet anerkendelse og brandværdi. Dette er en brand, som de kendte elsker at gå i, og en ejer som er elsket af alle de store modeller og modeikoner.

Karl Lagerfeld har et moderne, sofistikeret og trendy design, som er luksus ud over alle forventinger. Nu kan dette luksuriøse mærke købes hos os online til teens og tweens, såvel som voksne.

Find fede sneakers fra brandet til din skosamling, og gør garderoben unik. Disse sneakers kan bruges til hverdag og til fester med en smart kjole, eller et par flotte bukser. Du kan få størrelser fra 36-45.

Find dit favorit fashion ikon her hos os på umame.dk. Lige nu er der masser af tilbud på produkterne, da vi ikke skal forhandle mærket mere. Så her kan du virkelig opnå et godt kup på seje moderne sneakers. Søger du andre sko, kan du finde hele vores udvalg lige her.