Keds

Keds

Viser et enkelt resultat

  • Keds sneakersKeds sneakers, blå Tilbud Original price was: 289,00 kr..Current price is: 144,50 kr.. Vælg muligheder
    Læg i kurv

Viser et enkelt resultat

Keds – sko til teens og voksne

Keds er kendt for de fede Canvas sneakers i forskellige farver og med alt slags mønster. Lige siden 60’erne er de blevet brugt til sportssko, modesko og dansesko. Hvis du kan genkende dem, er et af de store gennembrud nemlig Dirty Dancing, hvor Jennifer Grey har dem på. Eller da Taylor Swift blev ambassadør.

På umame.dk skal vi ikke forhandle Keds mere, derfor er der kæmpe besparelse på skoene. Så hvis du er på tilbudsjagt efter nogle rigtige fine sneakers, så er det her, du skal kigge. Størrelserne svarer til den normale str. Dog har de en smal pasform, har du derfor en bred fod, vil et nummer større være en mulighed.

Hvis du er på udkig efter Canvas sneakers, kan du også hoppe ind på Kawasaki på umame.dk, under vores brand side. Her vil du finde et bredt udvalg, også med en skridsikker gummisål, et hav af forskellige farver og mønster og perfekt til forårs- og sommerbrug. Du kan også klikke dig ind og se alle vores fede sneakers her.

Hvis du er til nedsatte priser, eller bare godt kan lide sneakers, så vil både Keds og umame.dk være sagen for dig. Vi tilbyder fede ungdommelig sko til den kræsne teenager, der har en lækker komfort og til gode priser.