Lacoste

Lacoste

Viser 1–50 af 147 resultater

Viser 1–50 af 147 resultater

Lacoste tøj og sko til børn, teens og voksne

Det klassiske retro look er Lacoste. Hvem har ikke haft en polo med den klassiske krokodille på brystet? Retrostilen blandet med de moderne trends – så bliver det bare ikke bedre!

Brandet er et fransk designermærke, hvor kvaliteten og designet er i top. Den lille grønne krokodille er kommet for at blive, og er et anerkendt kvalitetsmærke til både børn, unge og voksne.

Hos umame.dk finder du de nyeste kollektioner af det ikoniske brand i en sporty og klassisk stil. Lacoste producerer kvalitets tøj og sneakers til alle aldre, og i så mange forskellige farver og styles, at alle kan være med! Produkterne får du både basisstyles; sort, grå og hvid og i flotte farver, så du kan mixe og matche med alt andet vi har på umame.dk.

Søger du den lille krokodille til børn og unge? Så finder du det flotte tøj fra størrelse 4år-16 år og XS-XL voksen. Lacoste kan være til den lille side, så vi anbefaler at du vælger størrelsen større end normalt. De farverige og klassiske poloer finder du selvfølgelig også under teen- og voksenkategorien. De er utroligt populære og kan bruges til ALT.

Med Lacoste er du altid velklædt og stilfuld, og klar til både den travle hverdag med lækre sweat og de festlige weekender med t-shirt, polo og jakker.

Udover de lækre sweat med børstet blød inderside, kan du også finde accessories, som kasketter, sneakers, bælter og huer.

Gør noget godt for garderoben, og shop de mange styles fra Lacoste, vi har på vores online webshop umame.dk – vi har alle trends til teens, tweens og voksne.