Resteröds

Resteröds
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Resteröds – tøj til teens og voksne

Resteröds er et ungt og trendy brand, som blev etableret helt tilbage i 1935. De har fanget de unges opmærksomhed. De holder nemlig fast i det, som de fra starten var gode til.

Resteröds producerer; de fedeste tights, boxers, briefs og long johns. Desuden har de et stort og lækkert basisprogram på deres homewear i form af; t-shirts, tanktops, sweatpants og sweatshirts.

Søger du f.eks nogle fede strømper eller måske noget trendy badetøj, så vil du finde det på umame.dk under teen- og voksenkategorien, hvor du hurtigt kan klikke dig ind på Resteröds.

Med Resteröds får du kvalitet og fashion, og ikke mindst de uundværlige basisvarer, som er oppe i tiden hos teenagere og unge voksne. De laver det hele. Om du er til de farverige og grafiske prints, eller om du fortrækker det helt klassiske og clean look i sorte, hvide og navyblå farver.

De er blandt andet kendt for deres populære tights, som fås i 2-pak og 3-pak hos umame.dk i størrelse S – XL. Desuden kan du opleve deres strømper/footies i det lækre bambus materiale. Få de sorte og hvide footies samt no-show strømper i 3-pak.

På shoppen kan du lige nu få store besparelser på alle Resteröds produkter. Spar op til 60% på alle deres varer, hvor der ikke bliver gået kompromis med den lækre kvalitet og komfort.

Med Resteröds er du sikret den helt rigtige påklædning, som er oppe i tiden – inderst som yderst. Du selvfølgelig udforske det hele her på umame.dk.