Viking

Viking
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Viking – støvler til teens og voksne

Viking er et stort brand indenfor funktionelle sko og støvler. Som nemt kan bruges til forskellige formål som spejder, friluftsliv, sejlerliv og almindelige outdoor aktiviteter.

Naturgummi var det allerførste materiale, som Viking begyndte at arbejde med for næsten 100 år siden. Dengang udviklede de gummigalocher til regnfulde dage. I dag er de eksperter på området og laver gummistøvler, som alle er håndlavede i naturgummi.

Naturgummi er et meget holdbart og fleksibelt materiale med en lang holdbarhed. Søger du funktionelle støvler, så er Viking, det helt rigtige mærke til dig.

Brandet har efterhånden udviklet mange forskellige kollektioner, som er målrettet på helt specifikke områder. Du finder bl.a. Urban Outdoor, Active Outdoor, Rubber/gummi og termostøvler.

På umame.dk skal vi desværre ikke forhandle dette lækre mærke mere. Derfor vil du kunne opnå vilde besparelser på vores gummistøvler. Spar helt op til 60%. Klik dig ind og se om, du ikke skulle være så heldig, vi havde din størrelse tilbage.

Hos umame.dk fører vi udover Viking et stort udvalg af sko fra mange kendte brands til de aktive børn, teenager og voksne. Har du lyst til at opleve hele vores udvalg af sko og støvler, så kan du klikke dig ind lige her.