Gør joggingtøjet personligt

sweat suit, sweatsæt, styling, matching, cropped, oversize, tracksuit, how to style sweats, soild, samme farve

Lige nu gør coronavirussen flere ting besværlige, kedelige og måske lidt triste for mange. Det kan skyldes flere forskellige ting, bl.a. at det sociale samvær er udfordret. Anerkendelse og ros er derfor ikke noget, der florere lige så meget af, som inden nedlukningerne. Nogle mennesker er gode til at rose sig selv, men de fleste har brug for et udefra kommende skulderklap en gang imellem. Disse kommer blandt andet, når outfittet sidder lige i skabet. Det gør det dog sjældent for tiden, fordi det meste af tiden foregår bag skærmen. I hvertfald er der ikke mange, der kommer lige så hyppigt ud blandt mennesker som før. Det betyder, at mange er faldet til i “hjemmetøjet”.

Individualitet er vigtigt

Joggingsættet har været svært at komme udenom i denne tid. Det er også komfortabel, og fås i de diverse fine farver og former. Det er perfekt til de mange timer indendøre. De har ikke mindst sørget for færre tøjkriser, hurra for det.
Når det så er sagt, er det de færreste, der vil fortsætte med at gå med dem, som hverdagsuniform.
Mennesker udviser en stor del af deres personlighed i form af deres udseende. Tøj er en vigtig del af identitet, holdninger og visuel udfoldelse. Derfor er det vigtigt for mennesker, at andre ser og anerkender deres individuelle stil.

Det at alle har mere eller mindre det samme sæt tøj på, giver et sammenhold. Det giver modsat også med tiden, et savn til individualiteten. Derfor vil der komme tidspunkter, hvor trangen til at klæde sig mere personligt vil blive stor.
Det er en god ting at gøre en gang imellem, selvom der måske ikke er det store behov for det lige nu. Det kan være, når der skal handles ind, gås en tur eller når et online-møde skal afvikles.
Det giver positiv energi, en god selvfornemmelse og normalisere, for nogle, situationen lidt. Særligt hvis hverdagen lige nu går ud på, at trille ud af sengen og ind foran computeren.

Style joggingsættet

Joggingtøj kan styles, så det bliver mere præsentabelt i arbejdssammenhænge. Det er en god løsning, hvis det er blevet en inkarneret del af garderoben. Det kan blandt andet lade sig gøre, fordi joggingtøj de seneste år har udviklet sig. Det er ikke længere blot et sæt der bruges i sportslige sammenhænge. Det er nu også en fuldtud accepteret søndagsuniform og noget mange skifter til, så snart de kommer hjem. Det er også blevet langt mere udbredt for unge mennesker, som hverdagstøj.

Fordi moden har ændret sig på den måde, er mange brands begyndt, at lave ekstremt fede joggingsæt. De kommer nu i alle farver og silhuetter. Der er blandt andet joggingbukser, som ligner habitbukser. Ligeledes findes de i crewnecks med de populære store kraver. Denne udvikling gør det nemmere, at overføre joggingtøjet til et cool hverdagslook.
Nogle af de måder, hvorpå du kan style joggingtøj, kan ses herunder.

Mix farver og materialer:

Et par lyseblå joggingbukser, kan mixes med en mørkeblå silkeskjorte. Hvis der skal ske endnu mere, kan for eksempel orange og grøn mixes. Det der gør den største forskel er, at materialet på det ene item, ser eksklusivt ud. Det skal ikke nødvendigvis være silke, polyester kan ofte give det samme pæne udtryk. Det kan også være en over- eller underdel, med et elegant mønster.

Business:

Et par joggingbukser kan bruges i sammenhæng med arbejde. De kan styles med en oversize blazer, en sød top og evt. et par stiletter. Det gælder om, at kombinere bukserne med items, der udtrykker seriøsitet.

Rock and roll:

Joggingsættet kan også ophøjes, af en læderjakke. Sættet kan både styles med et par fede sneaks eller et par læderstøvler. I dette tilfælde kan det igen være cool, at mixe farverne. For eksempel en farve hoodie/crewneck, og en anden farve sweatpants.

For at få et andet råt udtryk, kan du sammensætte en hoodie med et par læderbukser. Til det kan en trendcoat eller en uldjakke smides over, hvis turen går ud af huset.

Det er kun fantasien der sætter grænserne. Prøv lidt forskelligt og altid husk, at have den personlige stil med. Er den personlige stil en del af outfittet, blive det båret med en større selvtillid og en bedre mavefornemmelse.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 28-01-2021 i Tøj & mode, Tweens og teens