Konfirmation 2021, dreng

konfirmation, konfirmand, drenge, habit, jakkesæt, skjorte, bukser, 2021, trend, slips, mønster, tern, butterfly, vest, mode

Er du så heldig, at du skal konfirmeres i år? 2021 byder på en masse spændende farver, mønstre, styling til konfirmanddrengene. Læs videre her, og du vil blive inspireret til en masse ideer. Hvordan moden til konfirmanderne i 2021 vil være, der i blandt sammensætning af farver, materialer fra de forskellige brands.

OBS. På grund af udvistheden med Corona, kan du bytte til nye størrelser eller få et tilgodebevis frem til den dag, du står i kirken. Ligemeget om din store dag er til foråret, sommer eller efteråret.

Overordnet for 2021 vil stilen være i de enkelte farver, enten som et helt suit-up eller som den velkendte sporty stil fra sidste år med t-shirt og chino-buksen, hvor der er plads til hænderne i lommen. Overdelen er det også basisfarverne, der træder i frem; hvid, navyblå, sort og en lys blå. Farverne er enkelte og helt klassisk, hvor der er mulighed for at tilvælge andre farver og mønstre.

Tern er helt fremme i år sammen med vesten. På fødderne kommer det nok ikke som en stor overraskelse, at det er sneakers, gerne i hvid, der er populære. Det passer både til habitsættet og til den mere afslappet stil. Vi har i år beholdt de hele klassiske farver fra modellerne i sidste sæson, og ikke nok med det, har vi fået endnu mere på shoppen, det som hitter aller mest lige nu. Vi har i år fået nyt fra Cost:bart, Formél, Jack&Jones Junior og Garcia.

Cost:bart 2021

Er du til det helt klassiske og stilrene jakkesæt, så er Cost:bart sagen. De har igen i år valgt at holde stilen helt enkel med den traditionelle og altid sikre jakkesæt med bukser og blazer. Farverne i jakkesættet findes i sort, navyblå, en lidt mørkere navyblå, grå og kongeblå. Er du til skjorte, er de ensfarvet et sikkert valg, som den populære hvide. Herefter har du mulighed for at gå mønster-amok i tilbehør som butterflys, lommeklud og slips. Er du mere til all-over print på din skjorte, tilbyder Cost:bart nogle rigtige fine udtryk i år. Hvis du er mere til t-shirt, har vi også alle basisfarverne i en lidt mere kraftigere materiale, som vil være perfekt til en konfirmation. Nedenfor ses både det klassiske jakkesæt og en mere sporty og afslappet udgave, hvor der er plads til lidt fodbold i haven.

cost:bart, jakke, habit, bukser, skjorte, butterfly, hvid, sort, navy, navyblå, konfirmation, fest

Formél 2021

Som noget helt nyt har vi fået Formél. Det er lillebroren til Grunt, hvis det virker bekendt. Formél er stilren, men med plads til at skille sig ud. Basisfarverne sort og navyblå er en fast del af sortimentet, og er de populære farver til et jakkesæt. Hvis du har lyst til at skille dig mere ud, findes der jakkesæt i en ternet grå og en gråmeleret (som hvis nedenfor). De har også vundet vesten tilbage, for at fuldføre et suit. Vesten findes i de samme farver som nævnt. I denne kollektion er bukserne afslappet, behagelige at have på. Der er en tilhørerende jakke-skjorte, der kan bruges som skjorte, men også som en åben jakke (se billedet til højre). Skjorterne her er ensfarvet, og nogle med få mønstre. Nedenfor kan du se det fulde habitsæt i navyblå, og et mere afslappet look med plads til hænderne i lommen.

formel, grunt, konfirmation, habit, jakkesæt, afslappet look, skjorte, vest, bukser

Garcia 2021

Vesten ses også her hos Garcia. Der er både mulighed for at have den klassiske habit version, men også mange muligheder for den mere afslappet stil. Blandt andet kan du benytte de mange valgmuligheder af jeans, både sort og i mørkeblå denim jeans, som fint kan sættes sammen med skjorte og blazer. Men også til en skjorte og en finere jakke. Bukserne til habitten er afslappet, hvor du kan føle dig godt tilpas. Skjorterne er med mønster, hvor der er plads til at skille sig ud fra de ellers traditionelle farver, navyblå, grå og hvid. Nedenfor ses et lille udvalg af vores Garcia konfirmationssæt.

Garia konfirmand dreng, skjorter, bukser, sort, hvid, jeans, tern, fest, konfirmation

Jack & Jones Junior

Kender du Solaris? Den finere kollektion fra Jack & Jones. De er nu produceret i den samme fine kvalitet til konfirmanden. Præcis som på voksen, er det et habitsæt, du finder hos Jack & Jones Junior med blazer og fine bukser. Du finder dem i farverne sort, navyblå, kongeblå og grå. Og som noget helt nyt kan du få et gråt-brunt ternet jakkesæt. Der er virkelig mulighed for at kunne skille sig ud, både med det ternet sæt men også med skjorter og tilbehør. Skjorterne er beholdt i de stilerene farver, hvid, sort, blå. Udtrykket på skjorterne er med forskellige mønstre, som prikker, striber etc. der kan pifte sættet lidt op. Look’et kan stadig holdes stilren eller afslappet, men der er mulighed for at sætte sit eget præg i form af de forskellige mønstre. Se et udpluk af de fine jakkesæts nedenfor, både med skjorte og t-shirt.

Hvordan kommer vi videre herfra?

Det er altid en god ide at blive inspireret. I dag er der masser af inspirationsmuligheder. Du kan blandt andet finde noget på de sociale medier, såsom instagram, TikTok etc. Så vil konfirmanden hurtigere finde ud af, hvad han kan lide, og hvad han kunne tænke sig af farver, mønstre og stilmæssigt. Vigtigst af alt, lad konfirmanden bestemme, vi er sikker på, at han nok skal have en holdning til, hvilket look han vil gå med . Og hey, det er jo hans dag.

Find alle vores konfirmationstyles lige her. Var der et bestemt brand, du bedre kunne lide end de andre, kan du hurtig filtrer efter brandet. Vi gør meget ud af, at have en god feeling med størrelserne fra starten, derfor er alle vores bukser målt op individuelt i størrelserne, find et par derhjemme, han passer godt, og sammenlign dem med skemaet, så finder I hurtigt den rigtige størrelse.

Vi bytter størrelser og styles frem til konfirmationsdagen, også selvom, det skulle være så uheldigt at dagen bliver rykket på grund Corona.

God fornøjelse og held og lykke med alle konfirmationsforberedelserne. 🙂

Skrevet af umame d. 05-02-2021 i Tøj & mode, Tweens og teens