Stjernetegn: Stenbukken 22. december – 20. januar

stjernetegn, horokop, astrologi, stenbukksen, Scrouples, kærlighed, arbejde, venskab, passer med, bliv klogere på

Hvis du er født mellem den 22. december og den. 20 januar, så er du stenbuk. Stenbukken er et jordtegn, ligesom tyren og jomfruen. Ligeledes, er stenbukken et kardinaltegn, ligesom vædderen, krebsen og vægten. Hvilket vil sige, at stenbukken besidder egenskaber som lederskab, god vilje, initiativrig og igangsætter. Stenbukken er meget praktisk anlagt, samtidig med at de er nogle gode strateger.

Stenbukken

Symbolet for stenbukken er en bjergged. Det er ikke en tilfældighed. Bjerggeden finder føde i barske og hårde bjergområder, og må ofte ned i knæ for at få fat på de sparsomme vækster. Det samme kan siges om folk født i dette stjernetegn. Stenbukken kommer igennem mange prøvelser igennem livet, men grundet stenbukkens ihærdighed, tålmodighed og vilje, er de i stand til, gang på gang, at rejse sig igen. De har en unik selvdisciplin, som kommer dem til gode i mange situationer.

Stenbuk på arbejdspladsen

Stenbukken besidder mange kvaliteter, som vil gøre dem fremragende til et job i business-verdenen. De besidder en god arbejdsmoral, og da stenbukken er god til at forstå, hvordan de skaber succes ud fra de evner, de besidder, vil et job inden for iværksætteri, ligge lige til højrebenet. Desuden er stenbukken ofte utrolig dygtig til økonomi, da de forstår, hvordan man skaber værdi i verden.

Stenbukkens kærlighedsliv

Stenbukken er utrolig loyal og pålidelig. Som stenbuk har du dog svært ved at vise dine egentlig følelser, derfor er det ikke bare hvem som helst, du lukker ind. Når først man er kommet under huden på en stenbuk, så er stenbukken utrolig følsom, loyal og hjælpsom. De ligger meget energi i et forhold, dog er stenbukken meget praktisk anlagt, så man skal ikke forvente meget romantik fra en stenbuk.

Stenbukken som ven

Som stenbuk er du meget ligefrem, derfor kan en stenbuk ikke overskue kompliceret venskaber. Stenbukken er meget seriøs anlagt og ligger meget tid og energi i et venskab, derfor skal der ikke være for meget drama i venskabet. Stenbukken er som ven derimod, meget åben og tryg. Stenbukken er et meget stabil stjernetegn, og man er derfor ikke i tvivl om, at stenbukken altid har ens ryg. Stenbukken har ofte mange venner for livet.

Disse kendte stjerner deler du stjernetegn med:

  • Michelle Obama – 17. januar 1964
  • Kate Moss – 16. januar 1974
  • Sanne Salomonsen – 30. december 1955
  • Ghita Nørby – 11. januar 1935
  • Jude Law – 29. december 1972

Skrevet af Josephine Maria Møller d. 10-02-2021 i Fritid, Tweens og teens