Støt DANSKE webshops og DANSKE virksomheder

koeb-dansk-hos-en-dansk-webshop

Køb DANSK – også online

Støtter du de DANSKE webshops? Når du handler hos teenstyle.dk, så støtter du en DANSK arbejdsplads. Vi beskæftiger 7 medarbejdere ( fuldtids- og deltidsansatte ) Det betyder, at vi betaler DANSKE lønninger, DANSK skat og DANSK moms. Det er der ikke mange der tænker på, når de handler på nettet. Handl indenlandsk i stedet for udenlandsk. Har du nogensinde tænkt på, hvor din yndlings webshop egentlig ligger? Eller endnu bedre: Hvor ligger deres lager? Og hvor sender de varerne fra?

Støtter du de små- og mellemstore DANSKE webshops?

Prøv at undersøge, om din yndlings webshop ligger i Danmark, næste gang du handler på nettet. COVID-19 har lynhurtigt fået katastrofale negative følger for DANSKE virksomheder og DANSKE arbejdspladser – herunder ikke mindst DANSKE webshops. Derfor: Køb DANSK – også når du handler på nettet – og også selvom du måske skal betale 29 kr. eller 39 kr. i fragt.

De helt store webshops med meget stor kendskabsgrad, er dem som sætter dagsordenen for, hvordan “nettet” skal være i form af, at de tilbyder gratis fragt og gratis retur. Det ligger ubevidst i baghovedet på rigtig mange – desværre. Det er forventeligt, at det er sådan det er. Men sådan ser virkeligheden ikke ud.

Som webshop skal man være RIGTIG stor, for at kunne tilbyde dette. De enkelte webshops bestemmer selv deres fragtfriser ud fra forskellige fragtaftaler – der findes ingen standardpris. De helt store udenlandske webshops har nogle rigtigt gode fragtaftaler, grundet stor volumen på forsendelser. De kan sende en pakke flere tusinde km fra det ene land til det andet, for det halve af, hvad små- og mellemstore indenlandske webshops skal betale. DANSKE webshops betaler det dobbelte for at sende en pakke til dig – og det er bare rundt i Danmark! 

Jeg vil ikke betale for fragt

Hvorfor vil du ikke betale for fragt? Vi elsker at sætte tanker i gang, som måske kan få nogle til at tænke nærmere over, hvad det er, der gør, at de ikke vil betale for fragten. For det er faktisk en af de ting som rigtig mange går op i. Hvis du gerne vil købe DANSK – betyder 29 kr. i fragt virkelig SÅ meget, at du ikke vil betale det i en DANSK webshop? Men mange betaler gladeligt for DANSKE fødevarer. Hvad er forskellen?

Tænk i stedet på, hvor meget du egentlig får for at betale en fragt på f.eks. 29 kr. Seriøst: Du kan sidde hjemme i sofaen med benene oppe, et glas vin i hånden og bestille præcis det, som du har brug for 24 / 7 / 365 dage om året. Du behøver ikke at have trætte børn med dig i byen, men kan shoppe når de sover, og præcis når du har tid- og lyst. Du slipper du for at bruge tid på at køre frem og tilbage og køre forvildet rundt efter en p-plads, for at opdage at de alle er optaget, og så ender du alligevel med at betale 59 kr. for 1 times parkering. Du bruger penge til benzin – eller hvad? Bilen står der jo bare, så den koster ikke noget….eller gør den?

Ja, sorry – for den provokerende opsummering. Når du virkelig tænker over det, så får du faktisk rigtig meget for 29 kr. Vi synes virkelig at det er fedt – så nyd det – og betalt med glæde den lille fragt 🙂

Fragtfrit hos DANSKE webshops

Mange tilbyder også at sende fragtfrit over en vis købsgrænse, så tænk også på det når du handler. Køb et par sokker, hvis det betyder, at du opnår gratis fragt, og vær glad for, at du støtter en lille lokal DANSK webshop i stedet for giganterne. Hos teenstyle.dk skal du købe for 399 kr. for at få gratis fragt i Danmark. Køber du under 399 kr. skal du betale 29 kr i fragt. Læs venligst ovenstående igen, hvis du ikke føler, at du får noget for de 29 kr. 🙂

Vores husleje er Google

Mange små- og mellemstore webshops er typisk startet op af hårdtarbejdende iværksættere, som brander for det de laver, på den ene eller den anden måde. De har typisk ikke nogen stor pengetank i ryggen, og må starte op stille og roligt. Selvom de har en flot og præsentabel webshop samt et bredt udvalg af brands, så kommer kunderne ikke af sig selv. Mange tror, at man bare skal vente på at ordrerne tikker ind, og de så skal pakkes. Men det kræver blod, sved og tårer at gøre andre opmærksom på ens webshops eksistens og dermed øge webshoppens kendskabsgrad.

Det gør det heller ikke lettere at vores gågade hedder Google, og der findes 1 mia. webshops på nettet, så konkurrencen er benhård, når man slås med de store kapitalstærke virksomheder. Synlighed kræver penge og annoncering – og det er ikke det, som de små iværksættere har flest af. Så derfor, støt de små DANSKE iværksættere med webshop og lager i Danmark, som faktisk skaber DANSKE arbejdspladser. Det er så ærgerligt at se, at Danskernes foretrukne webshops hedder Zalando og Ebay ( Ingen er danske ).

Støt også de Danske mærker

Der findes mange Danske mærker på markedet – hos teenstyle.dk forhandler vi følgende danske brands:
Cost:bartGrunt Hummel Jack & JonesJohaSay-SoLMTDOnlyPetit By Sofie Schnoor Jacqueline De YongRosemundePieces

Skrevet af Jette Vinde d. 16-04-2020 i Brands, Teenstyle vejledninger