Forside – UMAME – Kids

umame® er lækkert tøj, sko og accessories til børn fra 4 år - 12 år

UDSALG BØRN
Gør et udsalgskup her
Køb til pige - køb til dreng


REGNTØJ TIL BØRN
 Alt i funktionelt regntøj
Køb til pige - køb til dreng


JAKKER TIL BØRN
Termotøj, overgangsjakker, vinterjakker
Køb til pige - Køb til dreng


T-SHIRTS TIL BØRN
Printede og ensfarvede
Køb til pige - køb til dreng


Børnetøj 4 - 12 år - tøj til børn fra kvalitets brands

Hos UMAME finder du tøj fra kvalitets brands til børn og unge fra store danske og internationale brands. UMAME har modetøj, sko og accessories fra brands som Gant, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Lacoste, Name it, Mikkline, Levis, Champion, Sofie Schnoor, Converse, Garcia, Hummel og Puma.

Kidstyle.dk’s målgruppe er alderen 4 - 12 år. Vi udvælger det bedste fra de forskellige kollektioner, for at dit barn skal få lækkert modetøj til enhver lejlighed. Hos UMAME finder du tøj til børn, der både er med på sæsonens mode og har en høj kvalitet. Når børnene bliver ældre, kan du besøge vores TEEN afdeling med lækkert teenagetøj til unge i alderen 12 - 18 år. Her finder du ALT i lækkert modetøj, sko og accessories til dine tweens, teens og teenagers.

Styles og trends til enhver lejlighed

UMAME tilbyder et stort udvalg af tøj til børn af kendte brands. Hvad enten du har brug for undertøj, overtøj, bukser, jeans, t-shirts, bluser, skjorter eller meget andet, finder du det her. UMAME synes det er vigtig at alle børn føler sig godt tilpas, og har tøj til enhver lejlighed. Har du brug for noget klassisk, funktionelt, sporty, afslappet, glamourøst, street eller noget helt tredje, er du kommet til den helt rigtige kids webshop.

De perfekte accessories til børnene

Mangler du de perfekte accessories til børn i alderen 4 - 12 år? Du finder dem her hos UMAME. Strømper, halstørklæder, smykker til hår, tasker og meget mere tilbydes på webshoppen.

Udsalg på børnetøj

Du finder selvfølgelig altid en masse tøj til børn som er nedsat til vanvittige priser. DU finder udsalg på tøj til børn fra tidligere kollektioner, og udgåede varer. Der er virkelig mange penge at spare. Tilmelder du dig vores nyhedsmail, vil du løbende blive informeret omkring kommende udsalg, lagersalg, VIP udsalg m.v.

Onlineshopping skal være effektivt, nemt og hurtigt

Hos UMAME køber du nemt og hurtigt børnetøj i onlineshoppen. For at du som kunde skal få en rigtig god oplevelse tilbyder kidstyle.dk en yderst god kundeservice. Der lægges vægt på hurtig levering og hurtig behandling af reklamationer og returnerede varer. Hvis du har nogle spørgsmål skal du ikke tøve med at kontakte os pr. telefon eller mail, hvor vi også kan give råd og vejledning til dit køb hos os.

Du kan også møde os på Facebook og Instagram, og tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor spændende nyheder jævnligt kommer til din mail. De nyeste tendenser og trends, gode tilbud og kampagner og de nyeste tøj til børn i webshoppen er nogle af det ting du kan se frem til i nyhedsbrevet.

Vi byder dig velkommen til UMAME og ønsker dig god fornøjelse med shoppingen.