Badetøj til børn og unge

Viser alle 28 resultater

Viser alle 28 resultater

Badetøj til mænd

På umame.dk finder du et lækkert udvalg af sæsonens flotteste badeshorts til mænd. Hvad enten du skal en tur på stranden, fange solen i solstolen eller svømme baner, finder du de perfekte badeshorts hos os. Umame.dk fører str. XS - XL. Skal du bruge mindre str. finder du det på teenstyle.dk, 10 - 18 år, eller på kidstyle.dk, 4 - 10 år.

Badetøj fra kvalitetsmærker

Umame.dk går op i stil og kvalitet, og fører anerkendte brands som: H2O, Petrol, Kappa, Puma, Lacoste, Björn Borg og Hummel. Du finder helt sikkert en ny sommerfavorit fra et af de store brands.

Badetøj med farver eller print

Hver sæson byder på nye trends, og lige nu er det utroligt populært med flotte prints på badebukserne. Du finder dine nye favoritter på umame.dk. Er du mere til de klassiske ensfarvede badeshorts - så finder du naturligvis også dette. Vi sørger for at have sæsonens nyheder, så der netop er et par badeshorts i din stil. Køb badeshorts og badebukser på umame.dk.

Badetøj skal passes godt på

For at dit badetøj skal holde i mere end én sæson, er det meget vigtigt at du behandler det rigtig. Du må aldrig bruge skyllemiddel når du vasker dit badetøj. Skyllemiddel gør elastikken i badetøjet slapt og får eventuel UV faktor at forsvinde. Efter en tur i svømmehallen er det vigtig at skylle badetøjet op i hånden.

Badetøj udsalg

Du finder altid et stort udvalg af badetøj og badeshort på udsalg. Du kan spare op til 70% på badetøj til mænd.