Bukser til børn og unge

Viser alle 65 resultater

Viser alle 65 resultater

Bukser til mænd

På umame.dk finder du de helt rigtige bukser til herre med fokus på stil og kvalitet. Du finder flere forskellige typer af bukser, hvad enten du har brug for jeans, chinos eller sweatbukser. Du finder klassiske jeans eller afslappende baggy modeller. Der er ligeledes slim og ekstra slim modeller. Du vil finde alle forskellige typer af pasform, for at du skal kunne finde det par, der passer dig perfekt.

Du finder de populære chinos bukser i flere forskellige farver. Der er jeans i forskellige denim vaske, både med og uden slid.

Mange synes at det er vanskeligt at købe bukser på nettet, da det er svært at finde den helt rigtige størrelse. Derfor måler vi alle vores jeans og bukser individuelt, for at du skal kunne se de præcise mål for netop det par du kigger på. Vi vil give dig den bedste service, så du nemt kan finde det par, der passer dig bedst.

Umame.dk fører voksenstørrelser. Skal du bruge bukser til tennagers? Kig ind på teenstyle.dk for at finde din størrelse. Du kan også finde bukser til unge drenge, 4 - 10 år, på kidstyle.dk.

Kig ind på umame.dk for at se de nyeste trends indenfor kvalitetsbukser til mænd. God fornøjelse!