Bukser til børn og unge

Viser 1–80 af 178 resultater

Viser 1–80 af 178 resultater

Bukser til unge drenge

Du finder altid et rigtig stort udvalg af bukser hos UMAME, herunder jeans, chinos og sweatbukser. Du kan skabe et klassiskt look med jeans eller et mere afslappet look med baggy modeller.

UMAME sørger for at tilbyde dig de nyeste trends og moderigtige modeller, som de unge drenge er vilde med. Ligesom moden hele tiden skifter, følger bukserne med i tendenserne, fra baggy fit til mere slim modeller. Pasform er vigtigt for de unge drenge, derfor har vi mange forskellige modeller så du kan finde lige netop den, som passer dig bedst - både i pasform og stil.

Det er uundværligt med et par jeans i den unge drengs garderobe, og vi hjælper dig med at finde de rigtige bukser både til festlige lejligheder og til en bekvem hverdag. Hos UMAME finder du mange forskellige bukser til børn og unge. Køb dine favoritbukser online på umame.dk.

For at give dig den bedste service, måler vi alle vores bukser og jeans individuelt, så du nemt kan se de præcise mål for bukserne du ønsker. Det er nogen gang svært at købe bukser på nettet, men vi gør vores bedste for at du skal finde det perfekte par i den rigtige størrelse.