Viser 1–80 af 2174 resultater

Viser 1–80 af 2174 resultater

Modetøj til teenage piger

Er du på udkig efter moderigtigt tøj til piger, så finder du det her hos umame.dk. Trendy styles og sæsonens lækre nyheder til stilbevidste unge piger. Du finder et kæmpe udvalg af toppe, t-shirts, bluse, skjorter, jeans, bukser, undertøj, nattøj, jakker, strik, badetøj og meget mere. I webshoppen finder du også et stort udvalg af sko og accessories. Der er fedt, flot og feminint modetøj fra kvalitetsbevidste og anerkendte brands. Umame.dk holder øje med sæsonens nyheder og søger for at holde dig opdateret på de nye trends. Bliv inspireret af det store udvalg af festtøj og sportstøj i de forskellige kategorier. Eller søg direkte på din størrelse, for at finde alt modetøj, der passer dig.

Tøj til teenage piger 12 - 19 år

Det kan være svært at finde tøj til unge piger i alderen 12 - 19 år, men hos umame.dk finder du de brands som teenage pigerne er vilde med. Du kan vælge mellem massevis af varer fra kvalitetsmærker som Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Rosemunde, Hummel, Lacoste, Puma, Cost:bart, Levis, Petit by Sofie Schnoor, Say-So, Fila, Garcia, Grunt og mange, mange flere. Umame.dk har ALT i fedt teenage tøj! Du kan søge direkte på dine favoritmærker i søgefeltet, eller på netop din størrelse, og se alle mærkevarer, der passer til dig.

Teenage tøj i voksenstørrelse XS - L

Hos umame.dk kan du også købe de almindelige voksenstørrelser, XS - L, til teenage piger. Du finder teenage mode fra kendte brands som Only, Lacoste, Jacqueline De Yong, Pieces, Hummel, Napapijri, Rosemunde, UGG, Joha, Puma, Fila, DKNY og mange flere. Det er kvalitetsmærker, de unge piger er vilde med. Der er et stort udvalg af trøjer, skjorter, bluser, t-shirts, toppe, bukser, jeans, undertøj, sportstøj, sko, accessories, kjole, nederdele og meget mere. Hos umame.dk holder vi øje med de seneste trends og tendenser på mode markedet, så du kan være sikker på at finde ungt og fedt tøj, der er fra de nyeste kollektioner. 

God fornøjelse med shoppingen!