Badetøj til børn og unge

Viser alle 79 resultater

Viser alle 79 resultater

Badetøj til teenage drenge

På umame.dk finder du et stort udvalg af flot badetøj til unge fyre. Her finder du sæsonens favoritter i str. 12 - 18 år, samt i almindelige voksenstørrelser, XS - XL, til de højere teenagers. Hvad enten du skal en tur på stranden eller i svømmehallen, finder du det perfekte tøj her. Du kan vælge mellem mange forskellige varianter, som f.eks. surfershorts, korte eller lange badeshorts, badetights m.m.

Kendte mærker

Hos umame.dk finder du badeshorts fra kendte mærker, som f.eks. Hummel, Jack & Jones, Tommy Hilfiger, H2O, Calvin Klein, Puma, Kappa, Björn Borg, Lacoste, Cost:Bart og mange flere. Det er populære og anerkendte brands, og du ved, at du får kvalitet og moderigtigt badetøj for pengene.

Mange forskellige modeller

Du kan få badetøj både med farver, prints og tryk. Modetendenserne ændrer sig konstant, og det samme med badetøjet. Derfor er det forskelligt fra sæson til sæson, hvilke tryk og prints du kan finde i webshoppen. Hvis du er mere til de ensfarvede og klassiske badeshorts, så finder du naturligvis altid også disse hos umame.dk. Du finder et lækkert udvalg, og der findes noget til enhver smag. Badebukser til teenagers, der passer deres behov og stil. Køb sæsonens badebukser hos umame.dk.

Pas godt på dit badetøj

Hvis du gerne vil at dine badebukser skal holde i mere en én sæson, er det meget vigtig at du behandler det rigtig. Der er to nemme ting, du skal huske på, for at øge levetiden. For det første må du aldrig bruge skyllemiddel, når du vasker badetøjet. Det får elastikken til at blive slap, og kan få eventuell UV-faktor til at forsvinde. For det andet er det vigtig at du skyller dine badebukser op i hånden, når du har været i svømmehallen.

Udsalg

Hos umame.dk kan du spare op til 70% på rigtig mange badebukser til teenagers. Du finder et flot udvalg af nedsat badetøj til drenge.