Undertøj til teenagepiger og kvinder

Undertøj til teenager og kvinder 12 år - XL

Hos umame.dk ved vi, hvor vigtigt det er med gode kvaliteter på undertøj. Det er det lager, vi har tættest på kroppen. Derfor kan du her finde et flot og bredt udvalg af kvalitets undertøj til alle unge piger. Du finder det i størrelse 12 - 19 år, samt i gængse voksenstørrelser XS - XL, for at der skal findes noget til alle. Undertøj skal både være funktionelt, behageligt og lækkert at have på - og det får du når du handler hos umame.dk.

Feminint eller sporty teenage undertøj

Umame.dk har flere forskellige looks og modeller på lager. Du finder f.eks. feminine undertøj med blonder, som er flotte at have som bh top under festtoppen. Der er også bralette toppe med bryderryg og matchende trusser, som er meget populære blandt teenage piger. De er både meget behagelige at have på og giver et dejligt sporty look.

Bh med indlæg til teenage piger

Bher med små indlæg er meget behagelige for unge piger, der begynder at få bryster. Da ømme brystvorter kan være generende for mange unge piger, gør de små indlæg at de kan føle sig mere trygge, da de beskytter og ikke synliggør de begyndende bryster lige så meget. De er meget anvendelige, skaber tryghed og fjerner for følelsen af at være udstillet. De kommer også i dejlige materialer og i pasformer, der er komfortable at have på.

Anerkendte og populære mærker

Du finder et stort udvalg af skønt undertøj hos umame.dk. Vi fører populære undertøjsmærker til teenage piger. Vælg blandt forskellige modeller fra Calvin Klein, Esprit, DKNY, Fila, Joha, Only, Say-So, Tommy Hilfiger, DIM og mange flere. Det er mærker, der går op i lækre kvaliteter og funktionelt undertøj. Du finder alt til den aktive og feminine teenage pige på umame.dk.

Størrelse 12 - 19 år og XS - XL voksen

Alle unge piger er forskellige, og mange piger er jo lige så store som voksne. Derfor kan du både finde undertøj i teenage størrelser og voksen størrelser. Du kan nemt vælge din storlek i vores filtrering, for at finde det, der passer dig bedst. Du finder alt i undertøj hos umame.dk - kig ind i webshoppen nu.