Forside – UMAME – Teen

umame® er lækkert teenagetøj, sko og accessories til unge fra 12-18 år

UDSALG TEENS
Gør et kup til teenagere
Køb til hende - køb til ham


 

KONFIRMAND
Alt i konfirmationstøj
Køb til hende - køb til ham


 

SWEATSHIRTS TIL TEENS
Hoodies, crewnecks, zip-sweat
Køb til hende - køb til ham


 

SNEAKERS
Alt i sneakers og badesandaler
Køb til hende - køb til ham


 

BADETØJ TIL TEENS
Alt i bikinier, badedragter og badeshorts
Køb til hende - køb til ham


 

KJOLER TIL TEENS
Alt i kjoler og skirts
Køb til hende


 

T-SHIRTS TIL TEENS
Alt i toppe og t-shirts
Køb til hende - køb til ham


 

SHORTS TIL TEENS
Gør et kup til teenagere
Køb til hende - køb til ham


 

Teenagetøj 12-18 år - alt i tøj til teens på umame.dk

Umame.dks webshop er førende indenfor teenagetøj til drenge og piger i Danmark. Her finder du altid de nyeste styles fra alle de fede brands, som teenage drenge og piger er vilde med! Umame.dk har et kæmpe udvalg af tøj, sko og accessories fra anerkendte kvalitetsmærker som Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Lacoste, H2O, Hummel, Puma, Champion, Jack & Jones, Fila, Levis, Jacqueline De Yong, Rosemunde, Kappa, Helly Hansen, Björn Borg, Garcia, Petit By Sofie Schnoor, Pieces, Say-So, Gant, Grunt, Esprit og mange flere.

Målgruppen for Umames tøj til teens er drenge og piger i alderen 12 - 19 år. Her finder du fede teenagemærker, der passer for enhver smag og og til alle lejligheder. Umame.dk udvælger altid det bedste fra kollektionerne, så du altid kan finde nogle af de fedeste styles på markedet. Der er kvalitetstøj til alle teens, tweens og teenagers. Eftersom der er mange teenagers i dag, der er høje, kan du også finde almindelige voksenstørrelser i shoppen, XS/34 - XL/42, til de unge voksne.

De nyeste trends og fedeste styles samlet på et sted

Hos umame.dk finder du et kæmpe udvalg af modetøj til alle modebevidste teenage drenge og piger. Der er noget for enhver smag. Om stilen skal være trendy, klassisk, funktionelt, sporty, feminint, glamourøst eller street. Der er alt i modetøj til drenge og piger fra de fedeste mærker. Skjorter, bluser, toppe, t-shirts, bukser, jeans, sweatshirts, cardigans, strik, sportstøj, undertøj, badetøj og meget mere finder du i shoppen.

Konfirmationstøj

Hos umame.dk prioriterer vi konfirmationstøj meget højt. Derfor finder du et også altid et stort udvalg af konfirmationstøj til både drenge og piger. Til pigerne har vi primært fokus på tilbehøret såsom jakker, tasker, tights til under den hvide kjole, sneakers m.v. Mange piger vil gerne have oplevelsen i den fysiske butik, hvor de kan prøve en masse kjoler. Til drengene kan du altid finde de nyeste konfirmand kollektioner i sæsonen - og vi har fuld fokus på drengene så de kan finde stilen til den store dag. Du finder nogle af de fedeste og nyeste styles til den store dag. Umame.dk holder hele tiden øje med de nyeste trends på markedet, for at du skal være sikker på at få det helt rigtige look. Du finder konfirmationstøj til drenge her, og til piger her.

Accessories og sneakers

Hos umame.dk finder du også de helt rigtige accessories til looket. Der er fede bælter i både stof og læder, slips, butterflies, tasker, smykker og strømpebukser til festlige lejligheder. I vintersæsonen finder du selvfølgelig varme huer, vanter og tørklæder i sæsonens farver. Der er også tilbehør til sport og fritid. Skal du bruge et par sko, finder du også det i shoppen! Der er fede sneakers, støvler, ballerinaer og klipklappere. Umame.dk forhandler primært sneakers fra størrelse 36-45.

Udsalg på teenagetøj

Søger du lækkert teens tøj som ikke koster det hvide ud af øjnene, så kan du altid finde det på umame.dk. Vi har et kæmpe udvalg af tøj til vanvittige priser, som er nedsat fra tidligere kollektioner. Vi får hele tiden nye varer på shoppen, så du kan virkelig gøre et kup på vores udsalg. Tilmelder du dig vores nyhedsmail, får du altid besked omkring kampagnekoder, gode tilbud og lignende. Vi inviterer også til VIP udsalg, så du kan virkelig spare en masse penge og klikke alle de gode tilbud hjem, før alle andre. Du kan nemt tilmelde dig her.

Nem og effektiv online shopping

Hos umame.dk er det hurtigt, nemt og effektivt at handle. Hos os er kunden i fokus, og du kan være sikker på, at få en rigtig god service når du handler hos os. Vi tilbyder hurtig levering af dine bestilte varer samt hurtig behandling af returnerede varer og reklamationer. Har du nogle spørgsmål eller brug for råd eller vejledning er du altid meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. Du finder kontaktinformationen nederst på siden, under "Kontakt Kundeservice".

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev modtager du jævnligt en mail om nyheder i shoppen, sæsonens trends og mode tendenser samt rigtig gode tilbud og kampagner. Du kan nemt tilmelde dig her. Du er også meget velkommen til at møde os på Facebook og Instagram, hvor der altid sker noget spændende!

God fornøjelse med at shoppe teenagetøj. Shop det fedeste teens tøj på umame.dk.