Le Temps Des Cerises

Le Temps Des Cerises
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Le Temps Des Cerises – tøj til teens

Le Temps Des Cerises er et meget anerkendt jeansbrand fra Middelhavet. De er så passioneret omkring processerne og produktionen af jeans, at de har udviklet deres egne opskrifter, hvor den høje kvalitet og pasformen er i top.

Deres DNA er 100%  jeans, hvor alle materialer er fra Middelhavet, men de har også produktudviklet andre fine jakker, t-shirts, kjoler skjorter mm. Det er vi så heldige at have på umame.dk. Det egner sig perfekt til de kræsne teenagepiger, der ønsker at være first-mover og have kvaliteten i orden.

Desværre skal vi ikke forhandle det populære jeansbrand mere på umame.dk. Derfor kan du spare op til 60% på alle deres produkter. Find dem under vores outletkategori. Størrelserne til pigerne går fra 10år-16år. Tjek det ud, og se om du ikke skulle være så heldig, at netop din størrelse skulle være der.

På Le Temps Des Cerises’ produkter, er farverne meget neutrale; sort, mørkeblå og den klassiske denimfarvet blå. På deres bluser og kjoler finder du fine prints i dæmpet farver, perfekt til festlige lejligheder.

Er du derimod på udkig efter et større udvalg af kvalitets modetøj til unge, så finder du et bredt sortiment under vores teenkategori, hvor du kan filtrere netop efter dit favorit brand. Start lige her, og navigere dig hurtig rundt til de fedeste styles.

Er du på tilbudsjagt er det 100% det Middelhavets jeansbrand, du skal gå efter. Her kan der virkelig spares nogle penge, for en god kvalitet og pasform.