borest aps er NY ejer af umame.dk

Den 1/3 2022 har borest aps købt resterne af umame.dk og er dermed NY ejer af denne 10 år gamle virksomhed. Ud over umame består denne her virksomhed af 2 andre velkendte brands, nemlig teenstyle.dk og kidsstyle.dk

Så hvad betyder det for dig som kunde ?

Hos borest aps er det vores mission at der skal være billigt tøj til mange her i danmark og norden. Vi vil formentligt ikke komme til at sælge tøj til normal vejl. priser. Vi vil sælge det billigere og helse MEGET billigere. Til gengæld vil du altid kommen til at betale en lille smule i fragt når du handler ved borest aps, og sender du noget retur vil der være et håndteringsgebyr på 10 kr. pr. del du sender retur. Vi gør dette for at man som forbruger godt må tænke sig lidt om inden man bare køber. Og HVIS man har købt en MEGET billig t-shirt til en vejl. pris på 150kr som er sat ned med 70%, til 45kr, vil vi hellere at i sælger den eller giver den væk til en i kender, frem for at bruge ressourcer på at sende det retur til os. Vi må alle god tænke lidt på miliøet – og det at sende en t-shirt retur til 45kr, syntes vi ikke er at passe på miliøet.

Men købet at boet fra umame.dk er alle tilgodebeviser og gavekort desværre IKKE gyldige mere. Desuden vil man IKKE kunne sende varer retur som er købt i det gamle umame til borest aps og få penge retur. Vi vil dog forsøge at gøre ALLE gamle umame kunder så glade vi kan, og vurdere alle retur varer og hvad vi kan sælge dem til. Herefter vil vi tilbyde dig som gammel umame kunde et tilgodebevis (til det vi vurdere at vi kan sælge dine retur varer til), som du kan bruge i vores NYE butik. Alternativt vil vi (uden beregning for dig som tidligere umame kunde), sende tøjer retur til dig, hvis du ikke ønsker et tilgodebevis til vores NYE online butik. Og det er IKKE normalt at man som køber af et konkursbo tilbyder dette til gamle kunder, men det har vi valgt at gøre ved borest – for at tilbyde gamle kunder en så god service som muligt, nu da det gamle umame ikke kunne eksistere mere.

Vi håber virkelig at du kommer til at lide vores butik, og kan se en mulighed i at få billigt tøj til dig og dine børn.

Venlig hilsen
borest aps

Skrevet af Kamilla d. 28-02-2022 i Tøj & mode