Lær at sammensæt tøj på vores webshop

tøj der matcher, farver, fit personlig stil, bukser, sko, jakke, accessories, kold varm, find tøj, tøjfarve, brands, farvecirkel

Er du typen, der på nettet kun handler et styk tøj af gangen, fordi det er nemmere at se, hvad der matcher sammen i butikkerne end på webshops. I denne guide, finder vi en løsning på, hvordan vi køber sæt på nettet, og hvordan vi gør det på umame.dk. Det er helt enkelt, vi undgår fejlkøb. Vi undgår også, at den ikke passer til noget som helst af vores tøj. Fx den orange bluse med frynser, den så helt vild sej ud på Instagram, så vi måtte bare eje den. Da vi fik den hjem, passede den ikke til noget i skabet. Det skal være slut, nu vil dine køb altid matche med noget i skabet.

Skrevet af umame d. 14-04-2021 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode, Umame vägledning


Gem dine favorit produkter

Favorit liste - gem dine ønsker og favorit tøj og sko

Travl morgen, havregrynet balancerer på skeen, og mælken er ved at blive skvulpe ud over kanten. Hopper på et ben for at få den sidste sko på, og samtidigt ryster lidt på hoved for, at cyklehjelmen ikke skal falde af. I skolen bliver der fulgt med i timerne, men i frikvarteret er der mulighed for at tage mobilen frem, hvor du kan finde det perfekte sæt tøj til weekenden. Klokken ringer, I skal til time, mobilen bliver lagt i tasken, sættet kan du ikke få ud af hovedet. Men du nået ikke at registere, om den var lime- eller pastel grøn, produktets navn eller brand. Da du kom hjem, kan du ikke huske, hvor du fandt sættet henne og søger forgæves på google. Derfor har vi gjort det nemmere for dig med vores hjerte-funktion.

Skrevet af umame d. 07-07-2020 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode


Kend størrelserne på dine tøjmærker

stor eller lille i størrelsen, hvilke tøjmærker kan jeg bruge

Ved du, om dit favorit brand er stor eller små i størrelserne? Er du træt af, at det altid er en kamp at gå på tøjjagt på nettet? For helt reelt, vil vi jo gerne kunne købe det rigtige første gang, også når vi vælger et nyt brand. Så vi slipper for at sende retur, og at varerne bliver udsolgt i den størrelse, vi skal have byttet den til. Er den her trøje stor i størrelsen, eller er den lille i størrelsen, ja det er rent faktisk svært at se og vurdere ud fra billederne. Derfor har vi valgt at hjælpe dig godt på vej i en størrelseguide på teenstyle.dk. Indlægget her er baseret på vores egne og vores kunders erfaringer, hvor vi kommer ind på størrelsesforhold i de forskellige brands. Læs det hele igennem eller find dit favorit brand i guiden.

Skrevet af umame d. 12-05-2020 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode


Støt DANSKE webshops og DANSKE virksomheder

koeb-dansk-hos-en-dansk-webshop

Køb DANSK – også online

Støtter du de DANSKE webshops? Når du handler hos teenstyle.dk, så støtter du en DANSK arbejdsplads. Vi beskæftiger 7 medarbejdere ( fuldtids- og deltidsansatte ) Det betyder, at vi betaler DANSKE lønninger, DANSK skat og DANSK moms. Det er der ikke mange der tænker på, når de handler på nettet. Handl indenlandsk i stedet for udenlandsk. Har du nogensinde tænkt på, hvor din yndlings webshop egentlig ligger? Eller endnu bedre: Hvor ligger deres lager? Og hvor sender de varerne fra?

Skrevet af Jette Vinde d. 16-04-2020 i Brands, Teenstyle vejledninger


Den lækre sommer basisgarderobe

Basisvarer til sommer som er uundværlige

Alt er sorteret. Enten foldet pænt sammen inde i skabet, eller røget i Ikeaposen på gulvet klar til genbrug. Yes alt er klaret, men det er rent faktisk nu, den nye problemstilling sniger sig ind. Det gamle tøj skal selvfølgelig have en erstatning. Sommeren er på vej, og der skal tankes op på basisvarer, så den simple tøjkrise ikke vil opstå, når vi mindst venter det. Derfor har vi lavet den perfekte guide til dig med sommerens must-have basisvarer.

Skrevet af umame d. 08-04-2020 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode


GRATIS levering i disse CORONA tider…

Vi skal passe på hinanden i disse Coronatider. Og vi vil selvfølgelig gøre alt for, at vi alle kommer igennem de næste uger, uden alt for meget kontakt med andre, så vi undgår yderligere spredning af Coronavirus. 

Derfor har vi valgt at lave ALLE leveringer GRATIS ved køb på min. kr. 399,-
Vælg hvad der er det nemmeste for dig. GRATIS FRAGT på alle leveringer i Danmark er gældende til og med d. 31. 3. 2020

“GLS :: udleveringssted” GRATIS ved køb på 399,-
“Erhverv :: Med omdeling” GRATIS ved køb på 399,-

“DAO privat :: Med omdeling” GRATIS ved køb på 399,-
“DAO :: udleveringssted” GRATIS ved køb på 399,-
Dog kan du højst købe for 1.200,- kr. på ordre leveret med DAO. Skal du bestille for mere end 1.200,- kr. skal du lægge 2 ordrer.

Vi håber, at du kan se fordelen i at din pakke bliver leveret direkte til din dør, så du undgår at komme i kontakt med så mange mennesker.

Ovenstående er gældende til og med 13.4.2020

Skrevet af teenstyle digital d. 13-03-2020 i Teenstyle vejledninger


How to: Sådan passer du bedst på dine jeans

Ønsker du at forlænge levetiden på dine yndlingsjeans? Så frygt ej. For det store internet er propfyldt med gode råd om, hvordan du bedst behandler dine jeans, hvis du ønsker dem et langt og lykkeligt liv sammen med dig! Men det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilke råd der virker, og hvilke der blot er myter eller smarte påfund.

Skrevet af Nina Pehn d. 20-06-2019 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode


Bh’er og toppe til tweens og teenagers

Det er vigtigt for os her hos teenstyle, at bloggen både indeholder relevante emner i forhold til tøj, mode og generelt vores web-shop, men også personlige indlæg om at være tween/teen, og hvad dette vil sige.
Vi er selvfølgelig kun eksperter på hele fashion-delen, men hen ad vejen opfanger vi da en problemstilling eller to mellem forældre og barn, samt de komplikationer der kan opstå med beklædning af en kræsen teenager, som har en krop i konstant udvikling.

Skrevet af Sinem Bektas d. 28-01-2019 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode, Tweens og teens


Størrelse GUIDE – Det unikke størrelses filter

Størrelsesguide teenstyle

På vores side har vi lavet et størrelse guide/filter, der samler alle de mange forskellige tween og teen størrelser fra 8 til 19 år. Som eksempel kan en størrelse som 14 år hedde mange ting fra forskellige teens leverandør. 14 år kan hedde 164, S, L, XL, W27 og i voksen størrelser kan de hedde XS, 34, 40 eller “27. Alle disse størrelser har vi samlet under ét – nemlig en højden på f.eks. 164 som svarer til 14 år. Så brug det i din søgning…

Skrevet af umame d. 17-01-2019 i Teenstyle vejledninger


KONFIRMAND ’18 – DEN STORE GUIDE

konfirmand

Foråret nærmer sig så småt og det gør tiden for årets konfirmationer også. En fantastisk dag, hvor familie og venner samles fra nær og fjern med ét formål – nemlig at fejre konfirmanden. En festdag man som konfirmand – men bestemt også som forældre – vil huske resten af livet. Her får du overblikket over alt du bør vide inden konfirmationen 2018.

Skrevet af umame d. 18-02-2018 i Teenstyle vejledninger, Tøj & mode


Her vejleder vi i forhold til webshoppen teenstyle.dk og kommer med gode råd og tips til, hvordan man f.eks. vælger den rigtige størrelse bukser eller t-shirt eller hvordan man bedst passer på sine jeans.