Guess – nyt brand på webshoppen!

Logo triangle, fashion, umame, teens, brands, mode, traning, danmark, outlet, kvinder, mænd

umame.dk har fået endnu et nyt modebrand på shoppen – Guess. Modemærket er kendt for sit eksklusive tøj og sine flotte og innovative designs. Med sine moderne kollektioner og fede udtryk er det et meget populært tøjmærke. Passion og eventyr er noget, som Guess har fokus på, og det kan også ses i deres tøj. De er kendte for at designe et ungt og eventyrlystent look. De laver både feminin mode blandet med sporty styles og kreative designs. De laver modetøj både til mænd og kvinder og er ligeledes lige begyndt at lave modetøj til børn.

Skrevet af Kamilla d. 23-03-2021 i Brands, Tøj & mode


Hvad betyder umami? Og hvad betyder umame?

Hvad er umami? Hvad er umame? Læs vores blogindlæg

Kender du det, at nogle mennesker bare kan det der med at lave mad? De får lavet maden, så den har så meget velsmag, at englene synger. Du prøver at gøre dem kunsten efter – det bedste du har lært, men det lykkedes aldrig helt så godt. Der mangler altid et eller andet…Hvad det er, ved du ikke. Det mangler bare noget, som ikke kan beskrives…Det mangler umami…

Måske har du også en ven- eller en veninde, som altid er super smart og velklædt – på den virkeligt fede måde. Men hvad er det hun gør? Du føler dig altid som den grå kedelige mus i hendes selskab. Hun oser af “god smag”. Hvordan gør hun?
Det er ganske simpelt: hun har tilført umame®

Skrevet af umame d. 09-01-2021 i Brands


H2O – sportsmærke af kvalitet

H2O tøj retro styles badesandaler - hættetrøje - t-shirts - kvalitets sportstøj

Vi har udvidet vores sortiment med endnu et super fedt mærke, nemlig H2O.
H2O laver sportstøj, man hurtigt kan genkende, og deres styles og farvevalg er tidsløse. Deres tøj skal leve op til særlige forventninger fra deres egen side. De har ligeledes strenge krav til hvert et skridt i processen lige fra grundmaterialet til færdigt produkt.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 03-06-2020 i Brands, Tøj & mode


Støt DANSKE webshops og DANSKE virksomheder

koeb-dansk-hos-en-dansk-webshop

Køb DANSK – også online

Støtter du de DANSKE webshops? Når du handler hos teenstyle.dk, så støtter du en DANSK arbejdsplads. Vi beskæftiger 7 medarbejdere ( fuldtids- og deltidsansatte ) Det betyder, at vi betaler DANSKE lønninger, DANSK skat og DANSK moms. Det er der ikke mange der tænker på, når de handler på nettet. Handl indenlandsk i stedet for udenlandsk. Har du nogensinde tænkt på, hvor din yndlings webshop egentlig ligger? Eller endnu bedre: Hvor ligger deres lager? Og hvor sender de varerne fra?

Skrevet af Jette Vinde d. 16-04-2020 i Brands, Teenstyle vejledninger


G-star, bæredygtighed

G-stars produkter nye mål omkring bæredygtighed

G-Star Raw er et af de mærker, som går forrest i mode branchen, når det gælder bæredygtighed. De har blandt andet lavet et mål for 2020, som indebærer at: 100% af deres bomuld skal være bæredygtigt, og 90% af deres resterende materialer ligeså. Når der er så mange produkter i cowboy materiale, som G-Star har, er det nogle rigtig fornuftige målsætninger. Størstedelen af deres cowboybukser, jakker osv., er nemlig fremstillet af 90-100% bomuld.
Du kan nu købe super fede styles fra G-Star, hos teenstyle. Er du nysgerrig på, hvad G-Star egentlig er for en størrelse, så læs med her.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 19-02-2020 i Brands, Tøj & mode


Vidste du at verdens største jeans brand er dansk?

Jack & Jones verdens største jeans brand med denimmodeller

Får man spørgsmålet: Hvilket jeans brand er det største i verden? Vil de fleste formentlig tænke på Lee eller Levi’s. Ingen af disse svar er korrekte. For vi kan faktisk her i Danmark være stolte over, at huse lige præcis dette brand. Brandet er velkendt og det største under koncernen Bestseller. Verdens største jeans brand er nemlig, Jack and Jones.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 21-11-2019 i Brands, Tøj & mode


Levi’s går aldrig af mode

Er Levis på mode, og kan alle bruge det

Levi’s har siden 1873 lavet arbejds inspireret tøj i høj kvalitet og fede designs. Mærket er de seneste år blevet ret hipt i blandt de unge. Det er sket i takt med at 90’er stilen er blomstret op igen, hvor Levi’s designs passer perfekt ind. Deres produkter henvender sig ikke blot til den yngre målgruppe, men til alle. Faktisk har Levi’s med årene fået en helt særlig og blivende plads i modeverdenen, noget de kun har tilfælles med få andre mærker. Den plads har de fået, fordi de laver tøj til alle stilarter og aldersgrupper.

Skrevet af Anna-Sofie Dall Johansen d. 30-10-2019 i Brands, Tøj & mode


Rosemunde nu på teenstyle

Vi forhandle nu det lækre luksuriøse tøj fra det romantiske Rosemunde. Læs med her, og bliv klogere på det danske brand.

Skrevet af Nina Pehn d. 31-08-2019 i Brands


Joha – et bæredygtigt brand med fokus på kvalitet og dyrevelfærd

Bæredygtighed i fokus
Bæredygtighed er uundgåeligt noget, vi alle sammen kommer til at forholde os til i fremtiden. På en ene eller den anden måde. Med både forårets europaparlamentsvalg og folketingsvalg, har danskerne for alvor slået fast, at de ønsker politisk handling i en bæredygtig retning. I modeindustrien tænker man også bæredygtigt, og miljørigtigt tøj fylder mere og mere på hylderne. Hos Teenstyle forhandler vi blandt andet undertøj og nattøj i miljørigtige uldblandinger og økologisk bomuld fra danske Joha.

Skrevet af Nina Pehn d. 08-07-2019 i Bæredygtighed, Brands


Cost:bart – et dansk tøjmærke til tweens og teenagers

Stilen er ’street’ og er inspireret af de mange mennesker, der bor i storbysmiljøer verden over. Inspirationen kommer blandt andet fra New York, London, København samt mange andre af verdens fedeste byer, som har nogle helt specielle gademiljøer for eksempel med street art, street performance og lignende kulturelle undergrundsmiljøer. Man kan kalde stilen i Cost:barts designs for trendy og moderne boheme.

Skrevet af umame d. 16-02-2017 i Brands


Say-So undertøj – populært og dansk

Mange kan tænke, at det måske er lige meget, hvad vi har på under vores modetøj eller måske under vores afslapningstøj, men faktum er, at det betyder noget! Det er filosofien bag SAY-SO.

Skrevet af umame d. 16-02-2015 i Brands, Tøj & mode


Björn Borg undertøj til tweens og teenager

Björn Borg er navnet på en svensk tennis legende, som har vundet et hav af titler såsom Grand Slam, Wimbledon og French Open tilbage i 70’erne og de tidlige 80’ere. Men det er også navnet på et svensk tøjmærke, som er mindst lige så beundringsværdigt som legenden.

Skrevet af umame d. i Brands, Tøj & mode


Her skriver vi om de brands vi forhandler, deres projekter, nye varer, strategier mm.