Stjernetegn: Skorpionen d. 24. oktober til d. 22. november

stjernetegn, horoskop, skorpion, astrologi, årets, kærlighed, venskab, arbejdsplads, kendte mennesker

Hvis du er født i november, så er du skorpion. Skorpionen er et vandtegn, hvor følelserne og det underbevidste liv er deres domæne. Desuden er skorpionen også et fast tegn, hvilket betyder at skorpionen er meget beslutsom og vedholdende. Symbolet minder på mange måder om jomfruen, men den markante adskillelse for enden af skorpionens hale er meget sigende for deres farlige stik. Vi dykker lidt ned i, hvordan skorpionen er på arbejdspladsen, som ven og som kæreste.

Skorpionen

Generelt er skorpionen meget intens og lidenskabelig. De lader fører af deres instinkter, følelser og deres sanser. Skorpionen har en meget stærk udstråling og har en magnetisk effekt på folk. Skorpionens stærke udstråling tiltrækker folk, men man bliver ikke så let venner med en skorpion. Skorpionen har svært ved at åbne sig op og holder derfor helst folk i strakt arm, så ved de, hvor de har dem. Det bunder i, at skorpionen er bange for at blive såret eller skuffet, men når først du er kommet under huden på en skorpion, så har du en ven for livet.

Bagsiden af medaljen er, at når en skorpion indtræder et lokale, så bliver der scannet på en meget sort/hvid måde, folk bliver set uden nuancer, og skorpionen kan derfor være meget dømmende.

Skorpionen som kæreste

Skorpionen er en lidenskabelig elsker. De elsker meget intenst og er derfor en kærlighedspartner, du sjældent glemmer. Skorpionens intensitet i et forhold kan sommetider fører til hidsige uenigheder, og hvis først du har trådt ved siden af, så stiller skorpionen sin partner til regnskab. Skorpioner elsker meget, men sommetider for intenst. Desuden er skorpioner meget erotiske, hvilket gør dem til vidunderlige elskere.

Skorpionen som ven

Skorpionen anses for at være det tegn, som er sværest tilgængelig. De er svære at blive venner med, men når først du er kommet under huden på en skorpion, så vil det være en trofast ven. Skorpioner er meget hemmelighedsfulde, så du kan derfor ikke regne med at en skorpion fortæller alt. Skorpioner nyder mystikken og kan godt lide at holde noget for dem selv. Skorpioner søger en dybere relation, og du har derfor ofte nogle dybe snakke med en skorpion.

Skorpionen på arbejdspladsen

Skorpioner har også et stort intellekt og trænger dybt ned i de emner, der interesserer dem. De vil meget gerne vide, hvordan tingene hænger sammen på en dybere plan, hvilket vil gøre dem til formidable forskere. Desuden har skorpioner en god intuition, hvilket vil gøre dem til gode ledere. De vil helst ikke gøre det hårde arbejde selv, så derfor vil det passe dem godt at få andre til det. Jobs indenfor finansverdenen eller HR, vil også passe godt til en skorpion.

Berømte mennesker du deler stjernetegn med:

  • Uffe Elleman Jensen: 1. november 1941
  • Hillary Clinton: 26. november 1947
  • Martin Luther: 19. november 1483
  • Bill Gates: 28. november 1955
  • Leonardo DiCaprio: 11. november 1974

Vidste du at skytten er meget loyal og troværdig i forhold? Læs mere om skyttens tegn her.

Skrevet af Josephine Maria Møller d. 29-12-2020 i Fritid, Tweens og teens