Stjernetegn: Skytten 23. november – 21. december

horoskop stjernetegn skytten, astrologi, arbejde, ven, kærlighed, passer sammen med

Er du født i december, så er du skytte. Ligesom som tvillingen, jomfruen og fisken, så er skytten et bevægeligt tegn, hvilket vil sige, at skytten er fleksibel, omstillingsparat og har en enorm trang til afveksling og udveksling med andre. Samtidig er skytten også et ildtegn, ligesom vædderen og løven. Det betyder, at skytten er entusiastisk, initiativrig og temperamentsfuld.

Skytten

Symbolet for skytten var tidligere en kentaur – halvt menneske og halv hest – hvilket vil sige, at det indre menneske er forbundet til den dyriske natur, derfor er skytten ofte præget at instinkter, drifter og begær. I dag er symbolet for skytten en pil på en buestreng. Pilen symboliserer skyttens målrettede tankegang. Hvis en skytte har sat sig et mål, vil vedkommende uden tvivl nå målet. Hvis du er født i skyttens tegn, er du et meget ærligt menneske. Skytten er rastløs, selvsikker og vidtskuende.

Skytten på arbejdspladsen

Som skytte er du meget eventyrlysten og fleksibel, netop grundet disse egenskaber vil en skytte egne sig godt på universiteter. Her kan skytten nemlig studere livets mysterier, samtidig med at skytten vil blive udfordret. Skytten er også draget af spiritualitet mellem kulturer. Derfor ville jobbet som rejseguide eller lignende egne sig godt til skytten.

Skyttens kærlighedsliv

Skytten er loyal og troværdig, også i forhold. På grund af skyttens eventyrlyst, tager skytten også mange chancer i kærlighed. I langvarige forhold føler skytten et stort behov for frihed, derfor vil en skytte passe godt sammen med en, som er meget udadvendt og eventyrlysten, som de selv er.

Skytten som ven

Skytten er en fantastisk og ærlig ven. De er optimistiske og energiske. De er altid klar på sjov og ballade. Skytten har også en blød side, men det er få, som får lov at opleve det dybe indre af skytten. Hvis du er venner eller veninder med en skytte, vil du formentlig opleve at skytten ofte forsøger at få dig ud af din komfort-zone. Det er nemlig nemt for skytten hele tiden at udfordre dem selv, derfor bevæger de den energi over på deres venner eller veninder.

Disse kendte stjerner deler du stjernetegn med:

  • Miley Cyrus – 23. november 1992
  • Britney Spears – 2. december 1981
  • Brad Pitt – 18. december 1963
  • Taylor Swift – 13. december 1989
  • Helle Thorning-Schmidt – 14. december 1966
  • Medina – 30. november 1982

Ved du hvilke kendte, der er født i skorpionens tegn? Bliv klogere lige her.

Skrevet af Josephine Maria Møller d. 04-02-2021 i Fritid, Tweens og teens