Stjernetegn: Tvilling – den 21. maj til den 20. juni

stjernetegn, horoskop, tvilling, kærlighedsliv, ven, arbejde, alle stjernetegn, ur, guld, personlighed, viser

Hvis du er født mellem den 21. maj og den 20. juni, så er du tvilling. Som tvilling er du meget udadvendt og livlig. Desuden er tvillingen utrolig kommunikativ, der er ikke de emner, tvillingen ikke kan snakke om.

Alt skal vendes og drejes med en tvilling. Der er ikke ting og sager, som er for små eller for store til at tale om. Det gør derfor tvillingen til en meget livlig person, hvor der aldrig vil være akavet stilhed. De er utrolig charmerende, og det er næsten umuligt ikke at lade sig charmere af en tvilling.

Tvillingen på arbejdspladsen:

Grundet tvillingens enorme kompetencer for kommunikation, både på skrift og tale, vil en tvilling egne sig godt i en virksomhed, hvor de er ansigtet udadtil. Derudover vil en tvilling egne sig godt som journalist, da de formår at kommunikere en begivenhed i høj kvalitet.

Tvillingens kærlighedsliv:

Tvillingen er meget omsorgsfuld og har behov for at være sammen med en partner, som er fuldstændig ærlig omkring deres følelser. Tvillingen bliver ikke stimuleret af romantisk gestus, men derimod fængende samtaler. Det er netop igennem samtaler, at en tvilling føler, de er elsket. Der er dog en vis mystik over en tvilling. Nogle dage kan en tvilling virke meget omsorgsfuld og kærlig, og andre dage kan de virke uinteresseret og afvisende. Det er dog en del af charmen, ikke at vide, hvor man har tvillingen henne.  

Tvillingen som ven:

Tvillingen er en utrolig god ven, hvor snakke og latter fylder meget. Når du er i selskab med en tvilling er humøret ofte højt, og du kan være sikker på at få en god aften. Tvillingen har altid plads til at få en ven mere, men hvis du behandler en tvilling dårligt, så gives der ikke mange chancer for et venskab. Når du er venner med en tvilling, så kan du snakke med dem om alt. Tvillingen er et af de mindst dømmende stjernetegn, hvilket gør, at du har det meget behageligt i deres selskab.

Skrevet af Josephine Maria Møller d. 02-07-2021 i Fritid, Tweens og teens