Stjernetegn: Tyren – den 20 april til den 21 maj

tyren, stjernehimmel, blå, sort, rummet, stjernetegn, horoskop, personlighed stjernebillede, ven, kærlighed, arbejde

Hvis du er født mellem den 20. april og den. 21 maj, så er du tyr. Som tyr er du meget tålmodig, loyal og vedholdende. Pludselige forandringer er en udfordring for en tyr, det passer bedst, hvis tingene er, som de plejer. Det er tryghed for tyren.

Tyren

Én af tyrens styrker er at kunne holde roen i hektiske situationer. Tyren har et godt overblik og kan overskue kaos. Desuden lader tyren sig ikke koste rundt med. Tyren ved hvad hun/hun vil og er ikke nem at manipulere med. Tyren er en sand livsnyder, som sætter stor pris på god mad og er i god kontakt med sin krop. Der skal meget til for at ophidse en tyr, men når først du har gjort en tyr sur, så styrter tyren sig blidt frem i raseri.

Tyren på arbejdspladsen

Grundet tyrens faste tegn, som er hersket af skønheds – og kærlighedsplaneten Venus, vil et arbejde, hvor man kan kombinere at opbygge et håndværk, som både er smukt og praktisk være helt perfekt til tyren. Mange tyrer arbejder derfor med mad, musik eller kunst. De er utrolige tålmodige og så længe de kan se fremskridt i deres værk, er de tilfredse. Deres kreativitet er uden sammenligning, og hvis de først får rum til at udfolde sig, kan du forvente store ting af en tyr.

Tyrens kærlighedsliv

Tyren er sensuel, romantisk og meget monogam. De er utrolig loyale og er derfor meget opsat på, at tingene skal fungere. De engagerer sig 100% i forholdet og kan til tider kvæle deres partner i kærlighed. Tyren passer godt med tegn som stenbukken. Et af kendetegnene ved tyrens kærlighedsliv er, at de er på udkig efter en partner for livet. Tyren har ofte ret lange forhold, men hvis du først har brudt tyrens tiltro, så kan du være sikker på, at forholdet er forlist.

Tyren som ven

Tyren er en kærlig ven, som ofte opbygger et meget tæt bånd med få gode mennesker. De er meget omsorgsfulde, men har en tendens til at forvente at få det tilbage, som de giver deres venner. Tyren er meget loyal, også i venskaber og forventer derfor også loyalitet den anden vej. Tyren er ikke den mest spontane, men så længe tyren er omgivet af mennesker, som den er tryg ved, kan tyren få en fest ud af enhver lejlighed.

Skrevet af Josephine Maria Møller d. 25-06-2021 i Fritid, Tweens og teens