Stjernetegn: Vædderen den 21. marts til den 19. april

stjernetegn, vædder, blå, horn, batikbaggrund, personlighed, arbejde, kærlighed, horoskop

Lidenskabelig, impulsiv og konkurrencemenneske er bare nogle af de ord som beskriver vædderen. Som vædder har du en stor trang til at handle, det er nemlig ikke tålmodighed, som er vædderens stærkeste egenskab. Der skal ske noget. Der skal handles. Som vædder har du en god energi, som smitter af på dem omkring dig. De er initiativrige og en utrolig gennemslagskraft.

Vædderen

Der hersker ingen tvivl om, hvad vædderen vil. De er meget selvbevidste og har en klar idé, hvad de vil have ud af livet. Som vædder er du meget udadvendt og upoleret. Tingene bliver sagt direkte, for der er hverken tid eller plads til at pakke tingene ind. Da vædderen har gang i mange ting på samme tid, kan vædderen sommetider være i en stresset tilstand, hvilket kan overdøve deres kreativitet. Uanset hvad er vædderen opsat på at sætte deres aftryk i verdenen.

Vædderen på arbejdspladsen:

Vædderen er den fødte leder. Som vædder arbejder du hårdt for at nå dine mål. Desuden er du som vædder struktureret og velovervejet, når det handler om arbejde. Hvis vædderen ikke er leder, så trives de godt med ikke at have for mange kollegaer omkring dem, for så er der en stor sandsynlighed for at deres stemme bliver hørt. Da vædderen er en sand kriger og har et fantastisk gåpåmod vil job som journalist, sygeplejerske eller læge på en skadestue eller medarbejder på en restaurant egne sig godt til vædderens temperament. Iværksætter er også en mulighed for en vædder, da de selv kan få lov til at skabe det, de drømmer om.

Vædderens kærlighedsliv:

Vædderen er et meget lidenskabelige tegn, og er nok det mest seksuelt krævende tegn. Vædderen forelsker sig hurtigt, og vi bliver også hurtigt forelsket i en vædder. Vi skal dog ikke tage fejl af, når først de er i et forhold, hvor de føler sig trygge og elsket, så forguder vædderen sin partner og viser deres betingelsesløse kærlighed. Vædderens mangel på tålmodighed kan dog gøre det svært for vædderen langsomt at bygge noget op. Der skal være handling. Når vi indleder et forhold til en vædder, kan tingene derfor godt ske meget hurtigt, og hvis vædderen er sikker på, at det er partneren han/hun skal være sammen med resten af sine dage, så kan det ikke gå hurtigt nok.

Vædderen som ven:

Det vigtigste for en vædder er, at de er omgivet af mennesker, som vil dem det bedste. Vædderen har et stort behov for personlige frihed og ønsker ikke at blive begrænset af sine venskaber. Vædderen er meget eventyrlyste og har derfor ofte venner, som er ligesindet. Hvis du er ven eller veninde med en vædder, er det aldrig kedeligt. Vædderen er ikke bare en fest at være sammen, de siger også tingene, som de er, men som ven eller veninde af en vædder, er det ofte den egenskab, vi sætter mest pris på.

Skrevet af Josephine Maria Møller d. 10-06-2021 i Fritid, Tweens og teens