Pak din kuffert, så du skåner tøjet

pakning, travelliste, travelite, tøj, rejsekuffert, tøj, skån tøjet, varighed, opbevaring, rejse,bukser, tilbehør, bælter, sko

Hvor går turen hen i år? Om vi skal på opdagelse i Danmark, eller om rejsen går sydpå, kan i denne situation være underordnet, da formålet er, at vi skal væk hjemmefra. Til det har vi ofte kuffert, taske eller noget ligende opbevaring med, hvor vores nyeste badetøj, stribet shorts og hawaiiskjorten alt sammen kan være. Vi viser dig her, hvordan du kan skåne tøjet bedst mulig igennem rejsen. Så det holder længere, og samtidigt er det pakket så smart, at du faktisk kan have flere af dine favorit styles med.

Det her skal du starte med

Start med at find alt det frem, du gerne vil have med på turen, have eventuelt antal dage, du skal være væk i baghovedet. Begynd nedefra i bunden af dit skab, undertøj og strømper. Og bevæg dig op til underdelene, overdelene og til sidst tilbehør og sko. Smid din dyne på gulvet, og læg alt det du gerne vil have med på sengen. Dan dig et overblik. Hvis du allerede nu vil sortere noget fra, så gør det.

Find nu din kuffert frem

Og nu til det sjove. Forstil dig du skal gennemføre den sværeste Tetrisbane, du hidtil har prøvet. Hvor du har et godt grundelement med de tunge og store ting nederst, og hvor du til sidst kan fylde alle de små huller ud med de lidt skøre ting, der ikke rigtig har nogen form.

Start nu med grundelementet. Denim jeans eller shorts, sweatshirt og strik kan godt veje en del, så start med at rul dem sammen enkeltvis. Det gode ved at rulle tøjet sammen er, at det ikke laver folder, og der kan være plads til mere. Start over i den ene side, og bevæg dig ind i mod midten af kufferten, have gerne lidt luftrum i den ene side. Hvis der nu skulle komme en form, du ikke lige have regnet med. Ta’ så de t-shirts, toppe, nystrøget kjoler og nederdele og rul dem sammen, og put dem sammen med de andre stykker tøj. Tilbage på sengen, skal der nu ligge skjorter, undertøj, badetøj, strømper, tilbehør og sko.

Hvad nu med resten?

Ja, hvad nu med resten. Har du skjorter med, kan det være en fordel at stryge dem, så de ikke bliver foldet. Put gerne dine bælter i kraven, så de stadig kan holde formen. Har du blazer med, vil en bøjle og beskyttelse være at foretrække. Alt dit undertøj, badetøj og strømper kan nu puttes i dine sko, så de fylder så lidt som mulig, derudover kan nu fylde de små huller ud, med det resterende tøj. Put gerne skoene i en pose, så det ikke ødelægger resten af tøjet. Og læg dem nu i den side, hvor du har lavet plads. Tilbehør, er der mange forskellige måder at opbevare det på. Øreringe, kan puttes igennem en knap, elastikker rundt om det rullet tøj. Bælter rundt om tøjet eller i kraven på skjorten. Tjek nu i kufferten om der er plads til mere. Er der plads og du ønsker at have mere med, så put det sidste ned i kufferten. Tag gerne både kasket, mundbind og jakke på. Da du kan spare plads i kufferten, når du har et ekstra lag på.

Ferien kalder

Pak dine toiletting, og håndbagage og luk kufferten. På med så meget tøj som muligt, da det både kan være koldt i flyveren/bilen, men også så du kan have mere med. Husk pas og pung, og rigtig god ferie!

Mangler du tilbehør eller nyt til din ferie, kan du tjekke vores seneste nyheder lige til teen dreng og teen pige.

Skrevet af umame d. 04-05-2021 i Tøj & mode