Stjernetegn: Fisken den 19. februar til den 20. marts

stjernetegn, fisk, fisken, horoskop, stjerne, ven, kæreste, arbejde, følsom, passer sammen med, dato

Hvis du er født mellem den 19. februar til den 20. marts, så er du fisk. Som fisk er du meget følsom. Egenskaber som kendetegner fisken er sensitiv, en god fantasi og romantisk anlagt. Fisken har stor sympati for andre mennesker og bliver let rørt. Når andre har det skidt, føler fisken smerten i næsten lige så stor grad som vedkommen. Derfor har fisken lidt svært ved at skildre imellem andres følelser og deres egne.

Fisken:

Fordi fisken er så følsom, så har man som fisk et stort behov for at være alene sommetider. Fisken rummer så mange følelser, at de derfor har et stort behov for at kunne trække sig og bearbejde alt det, de har følt. På grund af fiskens skønne fantasi, elsker han/hun eventyr. Der er næsten ingen eventyr, der kan blive for store. Dog er fisken ikke så god til at planlægge. En fisk lever meget dag til dag, hvilket får fisken til at virke forvirret og kaotisk. Der hærger også en vis form for mystik over fisken. Det kommer af, at de ofte lever sig ind i deres helt egen verden og bliver sommetider helt opslugt, hvilket kan give en følelse af, at fisken gemmer på noget eller at andre ikke helt forstår fisken.

Fisken på arbejdspladsen:

Man skulle tro, at fisken ville egne sig godt som psykolog, men det vil være for drænene for fisken at varetag sådan et job, samtidig med at en fisk vil have svært ved at adskille deres problemer med sine egne. Derimod egner fisken sig, som pædagog, socialrådgiver eller studievejleder. Kontakten med andre mennesker er vigtig for fisken. Fisken skal have et arbejde, hvor de føler, de gør en forskel for folk.

Fisken kærlighedsliv:

Som før nævnt, er fisken meget følelsesslaget. Når man er i et forhold med en fisk, er man derfor konstant i dialog om ens følelser, og fisken kræver sommetider, at hans/hendes partner konstant skal redegøre for, hvorfor de føler, som de gør. Det kan være en smule anstrengende, men fisken gør det i god tro og har ingen intentioner om at sårer deres partner. Fisken er meget loyalt og føler sig i dyb kontakt med sin partner. Fisken er derfor også meget lidenskabelig og intim.

Fisken som ven:

Når man er venner eller veninder med en fisk, så føler man sig forstået i deres selskab, og hun/han er rigtig god at græde hos, for de lever sig fuldkommen ind i dine følelser. Fisken føler alle de samme ting, som dig og er derfor en god veninde/ven, når man er ked af det.
Fisken er frigørende at være sammen med, men det kan også være irriterende, at hun/han er så ustruktureret. Fisken lever meget i sit eget univers, derfor er der nogle ting, fisken slet ikke tænker over, hvilket får fisken til at virke meget ustruktureret.

Skrevet af Josephine Maria Møller d. 28-04-2021 i Personlige indlæg, Tweens og teens