Stjernetegn: Vandmanden den 21. januar til den 18. februar

Er du født mellem den 21. januar og den 18. februar, så er du vandmand. Personer født i vandmandens tegn er originale. Vandmanden besidder kvaliteter som originalitet, opfindsomhed, intuition og åndelighed. Personer født i vandmandens tegn, bliver beundret af selv deres værste fjende. Ud af de 12 stjernetegn er vandmanden den mest mystiske og usædvanlige. Faktisk er det i the Hall of Fame et overflod af folk, født i vandmandens tegn.

Vandmand

Som vandmand har man en stærk vilje til at vende alle accepterede værdier på hovedet, hvilket gør det svært for deres omgivelser at afgøre hvorvidt de er underlige, vanvittige eller geniale. Vandmanden er meget sandhedssøgende og bliver ikke så let slået ud af, at hans/hendes forslag vækker modstand og/eller afvises. Faktisk, giver det vandmanden anledning til at komme med endnu flere ideer og planer. Desuden er vandmanden storkæmper for folket. Vandmanden ser kvaliteterne i alle og ser dermed en stor styrke i sammenhold.

Vandmanden på arbejdspladsen

Vandmanden har et behov for at være i et felt, hvor han/hun er i stand til at skabe en forandring. Nærmere sagt, trives vandmanden med at være i et felt, hvor der kan vendes ryggen til, når han/hun opdager, hvor indskrænket det er i forhold til hans/hendes eget begavelseniveau. Det lyder måske tosset, men på grund af vandmandens trang til forandring, giver det blod på tanden, at være i et felt, hvor der netop er plads til vandmandens mange ideer, projekter og planer. Derfor vil erhverv indenfor teknik, opfinder, pædagog eller psykolog være oplagt. I disse erhverv er der konstant udvikling, og det vil vandmanden trives i.

Vandmandens kærlighedsliv

Vandmanden har ofte svært ved at udtrykke deres følelser og vil helst ikke bindes på en person. De kan virke kolde og reserveret, men er utrolig loyale og trofaste i et forhold. Det kan være svært at komme helt under huden på en vandmand, men som mange andre stjernetegn, så er vandmanden en fantastisk excentrisk partner, når først man kommer helt ind til kernen. Vandmanden er ofte udadvendte, underholdende og intelligente. Dog, er de ikke meget for at fortælle verden om deres forhold. Det holder de meget low-key.

Vandmanden som ven

Vandmanden besidder en kæmpe portion omsorg for deres medmennesker. De er underholdene at være sammen med, og man kan let få en god snak om alt mellem himmel og jord med en vandmand. Vandmanden er loyal og trofast i et parforhold og det samme gør sig gældende i et venskab. Deres mange ideer og projekter ønsker vandmanden at dele med sin omgangskreds, nok mest af alt for at vise hans/hendes genialitet. Det er dog ikke altid det, omverdenen ser, men det gør vandmanden selv. Vandmanden elsker at snakke og nyder at møde nye mennesker, som kan give et andet syn på forskellige samfundsproblemer.

Disse kendte stjerne deler du stjernetegn med:

Jennifer Aniston – 11. februar 1969

Paris Hilton – 17. februar 1981

Kronprinsesse Mary – 5. februar 1972

Oprah Winfrey – 29. januar 1954

Christian Bale – 30. januar 1974

Skrevet af Josephine Maria Møller d. 17-03-2021 i Personlige indlæg, Tweens og teens